+

Mainostoimisto Framillin syntytarina

Mainostoimisto Framill sai alkunsa vuonna 2010, kun Santeri Kyrövaara lopetti opiskelunsa Satakunnan ammattikorkeakoulussa. Satakunnan ammattikorkeakoulun yrityskiihdyttämössä aloittelin Framillin toimintaa, muistelee Santeri Kyrövaara. Opiskelun ohella yrityskiihdyttämössä tehtyä työtä oli sen verran paljon, että oli helppo ryhtyä yrittäjäksi koulun päätyttyä. Ensin tein toiminimellä töitä yrityskiihdyttämössä ja sen jälkeen vaihdoin toiminimen osakeyhtiöksi, kun koulu loppui. Prizztechin yrityspalvelut auttoivat minua kehittämään yritykseni toiminnan osakeyhtiöksi ja tekemään uuden liiketoimintasuunnitelman, toteaa Santeri Kyrövaara.

Pääkohderyhmänä Framillissa ovat nettisivuja vailla olevat asiakkaat sekä asiakkaat, jotka haluavat uudistaa verkkosivunsa. Santeri Kyrövaara toteaa, että koemme olevamme parhaimmillamme juuri verkkosivujen suunnittelussa ja toteutuksessa sekä ylläpidossa. Parhainta osaamistamme on verkkosivujen suunnittelu ja toteutus. Erityistä kilpailijoihin nähden on huippuosaaminen verkkosivujen visuaalisessa suunnittelussa ja joustavuus niiden toteutuksessa.

Framillin yhteistyökumppani WiseNetwork

Yhteistyökumppanina Framillilla on WiseNetwork, joka työllistää myös Framillilta Santeria. Santeri Kyrövaara on yksi omistaja WiseNetworkissä ja muita omistajia on yhdeksän. WiseNetwork lähti aikoinaan liikkeelle Rakentajat.fi-palvelusta, joka myytiin Sanomalle. Tämän jälkeen idea lähti kehittymään kokonaisvaltaisesta verkkopalvelusivustosta. WiseNetworkissä kehitettiin Wise-järjestelmä, joka on kokonaisvaltainen ratkaisu asiakashallintajärjestelmäksi. Wise-järjestelmässä on integroitu eri järjestelmiä toisiinsa, kuten CRM, julkaisujärjestelmä, myynnin työkalut, taloushallinto ja sovelluspuoli samaan kokonaisuuteen, toteaa Santeri Kyrövaara. Wise-järjestelmä toimii monikanavaisena julkaisujärjestelmänä, jossa ovat kotisivut, uutiskirjeet, mobiilisovellukset, InfoTV ja some-päivitykset, sekä automaattinen asiakastiedon keruu, yritykset, yhteisöt ja henkilöt. Wise-järjestelmä tarjoaa kyselyitä ja lomakkeita asiakashallintaan. Samassa järjestelmässä on verkkokaupparatkaisut, tuote- ja varastonhallintajärjestelmä, tarjous- ja laskutusjärjestelmä ja jopa lipunmyyntisovellus. Sisäisenä Wise-järjestelmänä henkilöstö- ja palkkahallinto-järjestelmä sekä kirjanpito. Kaikki toiminnallisuudet sisältävät reaaliaikaisen analytiikan. Framill pystyy omien yhteistyökumppanien kautta tarjoamaan laajempaa palvelutarjontaa asiakkailleen.

Framill tarjoaa Gamecoast-verkostolle omaa osaamistaan

Framill haluaa löytää uusia yhteistyökumppaneita Gamecoast-verkostosta. Santeri Kyrövaara toteaa, että yleensä pelillisyyden käyttö verkkosivuilla on kiinnostava kokonaisuus ja he haluavat ehdottomasti lähteä kehittämään uusia pelillisiä ratkaisuja verkkosivuille.

Framill toteutti Gamecoast-verkkosivuston.

Kumppania, yhteistyössä Framillin kanssa, järjesti Gamecoast- verkkosivuston esittelyn ja sivusto yllätti Pirita Ihamäen loistavalla toteutuksella. Santeri Kyrövaaraa on aina kiinnostanut pelillisyys ja peliala ja hän näkeekin, että Framill voisi tarjota pelialan tyyliin sopivaa visuaalista sisältöä yrityksille. Framill pystyy kehittämään verkossa toimivien mobiilisovelluksien visuaalista ilmettä ja joitain toiminnallisuuksia mobiilisovellukseen.

Framill on erittäin joustava mainostoimisto ja haluaa, että asiakas on erittäin tyytyväinen
saamaansa palveluun. Framille on tärkeää saada onnistumisen kokemuksia yhdessä asiakkaan kanssa. Uusiutuminen on tärkeää Framillille, siksi myös pelillisyys osana verkkosivujen kehitystä on tullut ajankohtaiseksi. Nyt sinäkin voit haastaa Framillia toteuttamaan pelilliset verkkosivut juuri sinun yrityksesi tarpeisiin.

Kirjoittanut Pirita Ihamäki