Partnerit

Aline Creative Technology Studio Oy

Aline Creative Technology Studio Oy

Aline muotoilee tuotteita, palveluja ja brändejä digitaaliselle aikakaudelle. Kaiken lähtökohta on asiakastarpeiden ja yrityksen tarjonnan mahdollisimman hyvä kohtaaminen. Tähän päästään yhdistelemällä perinteisiä brändityön keinoja sekä uusia asiakaskohtaisia digitaalisia innovaatioita. Yhteistyö perustuu jatkuvaan keskusteluun ja kehittämiseen.

Allied ICT Finland

Allied ICT Finland

Allied ICT Finland (AIF) on Pohjoismaiden suurin ICT-alueen TKI-allianssi, johon kuuluu 17 tutkimuslaitosta, 10 paikkakuntaa, 15 ICT-ekosysteemiä ja yli tuhat yritystä. Tarjoamme projektimuotoista tuotekehitystä, tukea rahoituksen ja partnereiden löytämiseen ja Suomen yliopistoverkoston tutkimusinfran käyttöösi. Älä turhaan ujostele.

apDesign

apDesign

apDesign – porilainen muotoilun ja tuotekehityksen asiantuntijayritys. Luomme yhteistyössä asiakkaan kanssa persoonallisia ja kiinnostavia tuotteita, joissa tekniikka, toiminnallisuus, estetiikka ja valmistettavuus muodostavat laadukkaan kokonaisuuden.

Arilyn

Botteja

Botteja

Botteja Oy: palveluna on tarjota asiakkaille tekoälypohjaisia ohjelmistorobotteja. Chatbot: Chatbotit auttavat asikkaan tuote ja palveluesittelyissä, rekrytoinnissa, koulutuksessa, perehdytyksessä tai vaikkava tarjouslaskennassa. Prosessien tehostaminen: Ohjelmistorobotiikan avulla tehostetaan teollisuuden ydinprosesseja. Tyypillisiä prosesseja ovat myyntiprosessi, tuote- ja taloushallinta sekä tuotannonohjaus.

CodeControl

CodeControl

Codecontrol Oy on ohjelmistokehityksen ammattilaisista koostuva käytännönläheinen palveluyritys. Teemme sovellukset alusta loppuun tai tulemme avustamaan olemassa olevan sovelluksen kehityksessä. Ammattilaisilta ammattilaisille, yli 10 vuoden kokemuksella ja ilman turhia välikäsiä. Kaikki työntekijämme ovat sertifioituja ammattilaisia.

Crazy Town

Crazy Town

Crazy Town on 200 yrityksen yhteisö, jossa tehdään yhteistyötä, opitaan uutta ja kasvatetaan liiketoimintaa. Crazy Towniin ovat tervetulleita yksinyrittäjät, mikroyritykset, isojen organisaatioiden tiimit ja julkiset kehittäjät. Tästä sekoituksesta syntyy mielenkiintoisia juttuja. Crazy Town toimii Jyväskylässä, Tampereella, Hämeenlinnassa ja Porissa sekä operoi We+ yhteisöä Helsingin Kaapelilla.

Digimarkkinointitoimisto Platina

Digimarkkinointitoimisto Platina

Digimarkkinointitoimisto Platina on markkinointiin, ohjelmointiin ja robotiikkaan erikoistunut yritys. Platinan päätoimialaa on innovatiivisten verkkosovellusten ja -viestinnän tuottaminen sekä kehittäminen. 

Digiteekki

Digiteekki

Digiteekki Oy on verkkopalveluja kehittävä yritys, jossa erityisosaamista on verkkopalvelujen käytettävyys. Tarjoamme asiakkaillemme verkkoratkaisuja, jotka tuovat selkeyttä ja toimivuutta erilaisiin arkipäivän tarpeisiin. Aidoimmillaan se tarkoittaa sitä, että luomme asiakkaan unelmat todeksi. Ihan kirjaimellisesti annamme ideallesi siivet.

DIH ATHENA Research and Innovation Center

DIH ATHENA Research and Innovation Center

Elinar

Elinar

Elinar on tietojenkäsittelyn ammattilainen - yritys on tarjonnut ratkaisuja sisällönhallintaan IBM:n kumppanina jo 25 vuoden ajan. ElinarAI on yrityksen kehittämä oma tekoälyratkaisu rakenteettoman datan tunnistamiseen ja luokitteluun. Elinar tarjoaa ohjelmistoratkaisuja, koneoppimisen ja tekoälyn suunnittelua, sekä konsultointi-, integrointi- ja ylläpitopalveluita.

Fenomeno

Fenomeno

Olemme kahden velhon luotsaama porilainen mainostoimisto, joka tarjoaa henkilökohtaista palvelua sekä suuren maailman tyyliä nettisivuihin ja muuhun markkinointiin.

Framill

Framill

Framill on pääosin Satakunnan alueella toimiva mainostoimisto, jonka päällimmäinen tavoite asiakkaan suuntaan on olla joustava ja luotettava kumppani. Framill sunnittelee laadulla yritysilmeet ja verkkosivustot järkevään hintaan. Varsinkin verkkosivustojen suunnittelun ja toteutuksen osalta Framilin laaja osaaminen on ehdotonta suomen huippua.

Frelander Solutions

Frelander Solutions

Frelander Solutions auttaa yrityksiä parantamaan yritysideoitaan palvelumuotoilulla ja mentoroimalla. Jos yritys tarvitsee myyntiapua, niin sitäkin on saatavilla! Frelander Solutions on Nordedin pitkäaikainen yhteistyökumppani ja on auttanut sitä kautta monia uusia yrityksiä saamaan rahoitusta joukkorahoituksen avulla.

Glad Media

Glad Media

Olemme viestinnän tuotantoyhtiö, jolle mielenkiintoinen sisältö on kaiken toiminnan lähtökohta. Emme sido ajatteluamme tiettyihin kanaviin tai viestinnän muotoihin, vaan suunnittelemme ratkaisut aina asiakkaan tarpeesta ja kohderyhmän mukaan. Olemme tunnettuja laadukkaista artikkeleista sekä videotuotannosta, mutta erityisosaamiseemme kuuluvat myös laajat mainostoimistopalvelut ja kansainvälistymiseen liittyvä tiedonhankinta.

Glue

Headai

Headai

Headai on porilainen teknologiayritys, joka kehittää kognitiivista tekoälyä ennakoivaan osaamisen kehittämiseen. Tarjoamme tuotteita ja tekoälyrajapintapalveluita tukemaan yksilön ja organisaation ennakoivaa oppimista sekä yritysten osaamisen hallintaa jatkuvassa työn murroksessa. Automatisoimme tietotyön tehtäviä yli 15 vuoden akateemiseen tutkimukseen pohjautuvin laskennallisin keinoin.

Hubble

Hubble

Älypaja™, Datan älykkyystesti™ ja Aivan tavallinen tekoäly™ -palveluillamme pääset nopeasti kokeilemaan kuinka tekoäly voi auttaa liiketoimintaasi. Me kerromme tekoälystä ymmärrettävästi ja etsimme yhdessä asiakkaan kanssa kohteita tekoälykokeiluille. Tarkistamme datasi määrän ja laadun, sekä toteutamme tekoälyratkaisun. Ohjelmistokehittäjä, jonka missio on inhimillistää teknologiaa.

Idearäätäli

Idearäätäli

Valjastamme monipuolisen osaamisen ja viestinnän älykkäät teknologiaratkaisut liiketoimintasi tueksi. Idearäätäli Oy on strategisen konsultoinnin ja palvelumuotoilun tehokas kumppani. Tärkein palvelumme on luova ajattelu, josta syntyy mieleenpainuvia sisältöjä ja vaikuttavia brändejä.

IGDA Satakunta

IGDA Satakunta

IGDA on pelialan harrastajien, ammattilaisten ja opiskelijoiden verkosto, jonka tavoitteena on tuoda ihmisiä yhteen ja kehittää osaamista. Toimintatapa on kuukausittaiset koontumiset sekä yhtiestyötapahtumat. IGDA (Inernational Game Developers Association) on kansainvälinen järjestö, jonka Suomen osasto on erittäin aktiivinen. Satakunta on yksi IGDA Finlanding aluehubeista.

Inishowen Digital Hub

Inishowen Digital Hub

The Inishowen Peninsula in County Donegal with the innovation capacity to create more jobs and new tech enterprises. The main outputs will be: 1) an operational digital innovation hub; 2) a functioning innovation ecosystem; 3) a working partnership model effectively delivering innovation services to enterprises; 4) a small cluster of digital companies; 5) a living lab demonstrating applications of digital technology

Insta Automation

Insta Automation

Insta Automation Oy on Suomen johtava prosessiautomaation ja sähköistyksen palveluyritys. Olemme osa Insta Group Oy:tä, joka on turvalliseen digitalisaatioon, automaatioon ja johtamisen ratkaisuihin keskittynyt teknologiakonserni. Toimimme muun muassa energia-, elintarvike-, metsä-, kaivannais-, ja meriteollisuudessa sekä vesihuollossa ja näyttämötekniikassa.

Jabadabaduu

Jabadabaduu

Koivu Solutions Oy

Koivu Solutions Oy

Koivu Solutions on nuori Satakuntalainen ohjelmistoyritys, jonka perustajajäsenillä on pitkä kokemus yritysohjelmistojen kehittämisestä maailman johtaville brändeille. Nyt missiomme on palvella paikallisia yrityksiä tarjoamalla osaamisemme ja kokemuksemme pilvipohjaisten ohjelmistojen kehittämisestä digitalisaatiohaasteidenne ratkaisemiseksi.

Kumppania

Kumppania

Kumppania on viestintätoimisto, jonka missiona on tehdä elämästä parempaa. Kumppania on terveyttä ja hyvinvointia lisäävien organisaatioiden viestinnän kehittäjä, sisällön tuottaja ja asiakaskokemuksen muotoilija yli kymmenen vuoden kokemuksella. Viestintätoimisto, joka rakentaa hyvinvointia arkeen.

Lithuanian Robotics Association

Lithuanian Robotics Association

Mainoskuvaamo Esa Kyyrö

Mainoskuvaamo Esa Kyyrö

Yrityksen tavoite on tuottaa kansainvälisen tasoisia valokuvia ja videoita yritysten markkinointiin, erikoisjulkaisuihin ja tapahtumien dokumentointiin. Käytössä on isoihin tuotekuvauksiin, esim. autokuvaukseen, sopiva iso studio, mitoiltaan leveys 10m, pituus 14m ja korkeus 6m.

Mediaplane

Mediaplane

Kaikki sähköiset mediatuotteet saman katon alta. Laajan yhteistyöverkostonsa avulla Mediaplane tuottaa monipuolisia mediatuotteita laadukkaasti ja kustannustehokkaasti. Vuonna 2001 perustetun porilaisen tuotantoyhtiön strategiana on olla organisaatioltaan kevyt ja joustava. Yhtiön ominta osaamista ovat monikameratuotanto, graafinen suunnittelu, konseptisuunnittelu, animaatio- ja videotuotanto.

Miaco Cinema

Miaco Cinema

Miaco Cinema on luova videotuotantoyhtiö. Tavoitteenamme on tuoda tunnetta videomarkkinointiin. Meiltä saat juuri sinun tarpeillesi räätälöidyn videon. Teemme yrityksellesi videon, joka kertoo tarinasi tiiviisti, selkeästi ja tunteella.

Nopia

Norded

Norded

Norded on vastiikkeelliseen joukkorahoitukseen erikoistunut konsultointiyritys, jonka kautta suomalaiset yritykset ovat tehneet ennakkomyyntiä 2,3 miljoonan dollarin edestä ympäri maailmaa. Norded on paraikaa toteuttamassa joukkorahoituskurssia, jonka avulla yritykset saavat parhaan mahdollisen lopputuloksen Kickstarterissa!

Pori Energia

Pori Energia

Pori Energia on asiakkailtaan, henkilöstöltään ja ympäristöstään oppiva energiayhtiö, jonka intohimona ja tavoitteena on tuottaa ihanteellista energiaa. Pori Energia tuottaa ja tarjoaa energiaa ja energiapalveluita yli 200 osaavan ja ammattitaitoisen henkilön voimalla.

Pori Laboratory of Play

Pori Laboratory of Play

Vuoden 2019 alussa Porin yliopistokeskuksessa aloitti toimintansa Pori Laboratory of Play, leikillisemmin PLoP. Kulttuurituotannon ja maisematutkimuksen koulutusohjelman digitaalisen kulttuurin oppiaineen luotsaama leikintutkimuksen laboratorio on monitieteistä tutkimusyhteistyötä tukeva yhteistoiminnallinen alusta. PLoP:in alla toimii myös Porin yliopistokeskuksen yksiköiden postdoc-tutkijoista koostuva monitieteinen tutkimusryhmä. 

Porikorttelit

Porikorttelit

Yhdistyksen tarkoitus on vahvistaa Porin keskustan kaupallista vetovoimaa, lisätä elämää ja asiakasliikennettä kaupunkikeskustan alueella sekä vahvistaa positiivista mielikuvaa keskustasta ostos-, asuin-, palvelu- ja vierailualueena.

Precond Ltd

Precond Ltd

Precond offers qualified expertise in the field of digitalisation. We help your company to develop business with new digital tools. We are familiar with service design tools and use them to visualize customer needs. We develop online services and support them with reliable cloud solutions.

Rauman opettajakorkeakoulu

Rauman opettajakorkeakoulu

Turun yliopisto, Rauman kampus Turun yliopiston opettajankoulutuslaitos tukee opiskelijoiden kehittymistä kasvatuksen, koulutuksen ja oppimisen innovatiivisiksi asiantuntijoiksi. Laitoksella tehtävä oppimisen ja koulutuksen tutkimus on yksi Turun yliopiston vahvuusalueista. Rauman kampuksella opettajankoulutuslaitos vastaa luokanopettajan, varhaiskasvatuksen opettajan ja käsityön aineenopettajan tutkinto-ohjelmista..

Reski Oy

Reski Oy

Robocoast

Robocoast

Robocoast haastaa modernisoimaan. Robocost on kansainvälinen robotiikan ja tekoälyn huippuyksikkö, joka keskittyy toiminnassaan yritystarvelähtöisiin tuotekehityshankkeisiin sekä teollisuuden ja palveluiden modernisointiin (Teollisuus 4.0).

Rock My Business

Rock My Business

RMB Rock My Business Oy on kiinteistömuotoilutoimisto, joka muotoilee olemassa olevien sekä uusien kiinteistöjen ja kiinteistöalueiden konsepteja. Tavoitteena on luoda aktiivisia sekä tuottavia tiloja. Palveluihin kuuluvat lisäksi businessmuotoilu sekä sisustusarkkitehtipalvelut yrityksille, julkisiin tiloihin ja koteihin. RMB toimii joko projektiluontoisesti tai strategisena kumppanina.

SataEdu

SataEdu

Sataedu on ammatillisen koulutuksen järjestäjä, jonka laajaan koulutustarjontaan kuuluu myös animaatio- ja pelialan koulutus. Opinnot erilaisine projekti- ja asiakastöineen antavat opiskelijoille hyvät valmiudet peli- ja animaatioteollisuuden tehtäviin sekä jatko-opintoihin. Sataedu on aktiviinen toimija pelialan verkostoissa ja yritysyhteistyössä. 

Satakunnan Kansa

Satakunnan Kansa

Satakunnan Kansa on alueensa ylivoimainen ykkösmedia. Tuoteperheen monikanavaiset ratkaisut tarjoavat mainostajalle kattavan yleisön kaikissa kanavissa: mobiilimainonnan toiminnalliset muodot, näyttävän verkkomainonnan mahdollisuudet, video- ja sisältömarkkinointi ja tehokas printtinäkyvyys täydentävät toisiaan. Satakunnan Kansa tavoittaa joka viikko 88% Porin markkina-alueen kuluttajista.

SATAPRO

SATAPRO

Siru Innovations

Siru Innovations

Snuup

Snuup

Lisää myyntiä! Myyntivalmennukset, kontaktointipalvelut sekä some- ja sisällöntuotanto - myynnin polku kiinnostuksesta asiakkuuden hoitoon ja lisämyyntiin. Kohderyhmänä toimivat pienet yritykset sekä pk-sektori. Olemme myös osa Business Finlandin asiantuntijaverkostoa, ja voimme auttaa Innovaatiosetelin hakemisessa ja markkinoiden kartoittamisessa. 

Softability

Softability

Taustamme ja osaamisemme tekevät meistä ihanteellisen kumppanin toteuttamaan vaativia end-to-end ratkaisuja, joissa yhdistyvät mittadataa lähettävät sensorit tai muut laitteet, skaalautuva pilvipalvelupohjainen prosessointi sekä eri päätelaitteille mukautuva tiedon visualisointi. XR Studiomme kehittää lisätyn todellisuuden (Augmented Reality AR), yhdistetyn todellisuuden (Mixed Reality, MR) ja virtuaalitodellisuuden (VR) ratkaisuja mobiililaitteille ja puettaville laitte

Staart

Staart

Staart on vuonna 2001 perustettu markkinointitoimisto, joka on kasvanut digivallankumouksen mukana. Ratkaisemme asiakkaidemme liiketoiminnan haasteita näkemyksellisen markkinointiviestinnän keinoin. Ydinosaamistamme ovat digitaaliset palvelut ja palvelumuotoilu. Gamecoast verkostoon Staart tuo palkittua luovaa osaamista. Pelillisyyden hyödyntäminen voi olla yritykselle teko, joka tekee siitä kiinnostavan.

Tactic Games

Tactic Games

Lautapeliyritys Tactic on tunnettu innovatiivisista, jännittävistä ja laadukkaista peleistä, jotka ilahduttavat miljoonia perheitä ympäri maailman. Pyrimme tarjoamaan parasta viihdettä kaiken ikäisille pelaajille. Tuotevalikoimassamme yhdistyvät klassikot, kuumimmat uutuudet, erinomainen hinta-laatusuhde sekä tuurin ja taktikoinnin täydellinen tasapaino.

Tampereen yliopisto

Tampereen yliopisto

Tampereen teknillinen yliopisto ja Tampereen yliopisto yhdistyivät 1.1.2019 monialaiseksi Tampereen yliopisto -nimiseksi säätiöyliopistoksi, jonka kärkialat ovat tekniikka, terveys ja yhteiskunta. Tampereen yliopiston Porin yksikössä edustettuna ovat tekniikka ja yhteiskunta. “Ihminen ratkaisee.”

The DIHID – The Innovation Hub on Industrial Digitalization

The DIHID – The Innovation Hub on Industrial Digitalization

Transilvania Digital Innovation Hub - Transilvania DIH ICT Cluster

Transilvania Digital Innovation Hub - Transilvania DIH ICT Cluster

UC4D Unlimited Creations

UC4D Unlimited Creations

Teemme tuotteiden, infrastruktuurin ja prosessien visualisointia yrityksille. Käytämme peliteollisuuden uusimpia teknologioita, jotka mahdollistavat reaaliaikaisen visualisoinnin ja toiminnallisen ympäristön mallintamisen päätelaitteesta riippumatta. Myyntiin, markkinointiin, koulutukseen - kaikkialle, jossa visualisointi nopeuttaa tiedon sisäistämistä. Toiminnallinen visualisointi on enemmän kuin kolmetuhatta sanaa.

Urb Cultural Planning

Urb Cultural Planning

Ventspils High Technology Park

Ventspils High Technology Park

Verran Oy

Verran Oy

Verran tuottaa kuva- ja tekstisisältöä verkkoon; verkkosivulle, verkkokauppoihin, someen, uutiskirjeisiin ja blogeihin. Olemme yritysten kumppani verkkosivustojen ja -kauppojen kehittämisessä ja digitaalisessa markkinoinnissa.

Vire Labs

Vire Labs

Virelabs on kekseliäs suomalainen teknologian kehitys- ja konsulttiyhtiö, jonka toiminnan keskeisiä tavoitteita on kyky luoda oivaltavia ja toimivia ratkaisuja asiakkaillemme. Olemme erikoistuneet koneälyyn sekä grafiikkateknologiaan, ja olemme hyviä luomaan onnistuneita innovaatioita

West Creative

West Creative

West Creative on luova länsimainen lifestyletoimisto. Rakennamme pitkäjänteisesti asiakkaidemme brändiarvoa. Tarjoamme asiakkaillemme maan mainiointa luovan alan osaamista, tehokkaaseen hintaan, kansainvälisen yhteistyöverkostomme avulla. West is a way of life!

Winnova

Winnova

WinNova järjestää toisen asteen ammatillista perus-, lisä- ja täydennyskoulutusta, oppisopimus- sekä muuta ammatillista koulutusta Satakunnassa ja Vakka-Suomessa. Työelämän kehittäminen on yksi keskeinen ydintehtävämme. WinNovan työelämälle suunnatuissa palveluissa yhdistyvät ammatillisen koulutuksen osaaminen sekä pitkä kokemus yrityksille ja julkisen sektorin työyhteisöille tarjottavista koulutus- ja kehittämisp...

WiseNetwork

WiseNetwork

Kokonaisvaltainen 30 toiminnallisuutta kattava CRM-ohjattu Wise-järjestelmä (Wise). Ratkaisut asiakkuudenhallintaan, viestintään, myyntiin, markkinointiin ja taloushallintoon. Kaikki helppokäyttöisesti samassa järjestelmässä, samoilla logiikoilla ja käyttäjätunnuksilla. Valitse valmiit ratkaisut asiakaskohtaisella personoinnilla, nopea käyttöönotto ilman suuria projektikustannuksia.