+

Jabadabaduu on perustettu vuonna 1990 markkinointi- ja viestintäalan toimistoksi. Jabadabaduussa työskentelee noin 12 henkilöä kolmella paikkakunnalla, Porissa, Raumalla ja Turussa. Jabadabaduu erottuu kilpailijoista arvojensa kautta. Meillä on kyky nähdä, taito tehdä, helppo asioida ja hinku onnistua, toteaa Kirsti Koskinen. Meitä on helppo lähestyä koska puhumme asiakkaamme kanssa samaa kieltä.

Jabadabaduu : Meillä on kyky nähdä, taito tehdä, helppo asioida ja hinku onnistua!

Markkinointi- ja viestintätoimistojen on tulevaisuudessa valmistauduttava monikanavaisen mainonnan toteuttamiseen. Se tarkoittaa sitä, että on hallittava pirstoutuneet mainoskanavat. Mainonta on strateginen osa toimivaa markkinointiviestintää, joka tuo asiakkaita ja säästää rahaa, tämä on myös Jabadabaduulle ensiarvoisen tärkeää. Tehokkaalla mainonnalla asiakkaan huomio pystytään herättämään niin, että mainoksen näkeminen johtaa tuotteen tai brändin myynninedistämiseen. Asiakkaan mielenkiinto pitää herättää todella nopeasti ja markkinointi on muuttunut lyhytjänteisemmäksi, kertoo Kirsti Koskinen. Luovuus vaatii aikaa ja ideoiden yhdistäminen uusilla tavoilla ja näkökulmilla on mainonnassa se juttu.

Prizztech voisi tarjota pitkään toimineille yrityksille liiketoiminnan kasvuun strategiatyöpajoja ja ohjausta, toteaa Kirsti Koskinen.

Prizztech voisi tarjota uusia ajatuksia yrityksellemme, koska olemme jo pitkään toimineet alalla. Liiketoiminnan kasvattamisen suunnitelmallinen ohjaaminen ja strategiatyöpajan järjestäminen voisi olla mielenkiintoinen kokeilu Prizztechiltä, kuvailee Kirsti Koskinen.

Meillä on hyvä alihankintaverkosto, jonka kautta toteutamme yhteistyössä laajempia kokonaisuuksia asiakkaidemme tarpeisiin. Verkostomainen työskentelytapa on ollut luontainen jatkumo Jabadabaduun toiminnassa jo vuosia, siksi se on tärkeä osa toimintaamme. Uusi toimitusjohtajamme Janne Siljamäki tuo oman osaamisensa kautta tuoreita ajatuksia Jabadabaduun kasvutarinaan. Prizztech yhteistyöhön sopisi hyvin koko Jabadabaduun työntekijöiden osaamisen tunnistaminen ja tietotaitojen päivittäminen, joiden avulla samalla vahvistettaisiin jo olemassa olevia palveluita ja palvelumuotoiltaisiin uusia kokonaisuuksia asiakkaidemme tarpeisiin.

Jabadabaduu Gamecoast-verkoston osana

Gamecoast-verkostosta haetaan uusia kumppaneita ja innovatiivisia ratkaisuja tarjoavia yrityksiä, jotka tekevät asioita vähän toisin. Jabadabaduu tarjoaa Gamecoast-verkostolle markkinointiviestintäalan palveluita laajasti, koska heillä on alalla jo kolmenkymmen vuoden kokemus, myös mentoritoiminta startupeille on luonteva jatke. Meille on tärkeä pysyä mukana ajan haasteissa ja toteuttaa niitä asioita, joissa meiltä löytyy vahvin osaaminen. Pelillisyys osana asiakkaiden tarinan kerrontaa voisi olla meille luonteva tapa toteuttaa markkinointikampanjoita, toteaa Kirsti Koskinen. Lähde siis mukaan pelillistämään yritystarinaasi Jabadabaduun tahtiin.

Kirjoittanut Pirita Ihamäki